top of page

Acerca de

DSCF7165.JPG

Events

We vinden het altijd leuk om eens in de zoveel tijd uit onze comfortzone te treden. Dan organiseren we een leuk event, soms doen we dit zelf, soms gaan we een samenwerking aan met iemand of een bedrijf die wij goed kennen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze evenementen.

EVENTKALENDER

Aankomende events 2023:

--

Afgelopen events 2022/2023:

18/6 - Wijn & Kaas tasting

28/5 - FRENCHIE x OKHUYSEN Asperge diner

14/5 - Moederdag special 

23/4 - Bloemencorso​

14/2 - Valentijnsdag

5/2   - Frenchie 5 jaar

Kopie van Frenchie 20231 (9).jpg

zondag 18 juni - vaderdag

Bij Frenchie doen we graag leuke dingen. En natuurlijk pakken wij ook weer uit voor de vaders. Wil jij je vader/opa of iemand die als een vader voor jou is in het zonnetje zetten☀️? Wij helpen je graag!

Zondagochtend serveren wij een mooi 3-gangenontbijt van 09.00 tot 13.00 uur voor €30 p.p. incl. koffie en verse sap. 

Zondagmiddag hebben wij een wijn en kaasproeverij georganiseerd. 4 mooie proefglazen wijn met 4 bijpassende kaas gerelateerde gerechtjes voor €45 p.p. Van 15.00 tot 17.00 uur. Tevens erg leuk om te weten dat dit het afstudeerproject is van onze leerling Merel Prast.

Reserveer online om er bij te zijn!
*de gerechten kunnen niet aangepast worden voor kinderen. Maar uiteraard is het wel mogelijk om van onze menukaart te bestellen. 

FRENCHIE X OKHUYSEN

Zondag 28 mei, organiseren Frenchie en Wijnkoperij Okhuysen een diner ter gelegenheid van het Hollandse Asperge seizoen. Asperges oftewel “het witte goud” met unieke wijnen geselecteerd door top sommeliers.
Ons keuken team zal een vijfgangenmenu bereiden, geheel in het asperge thema. Maar dat is nog niet alles. Op de avond hebben wij twee geweldige gastsommeliers aanwezig; Milton Verseput & Vera Krijnen! Zij zullen deze avond aanwezig zijn om de wijnen toe te lichten bij de gerechten. Vera en Milton zijn voor velen van jullie natuurlijk een bekend gezicht. Milton werkte jaren als top sommelier bij diverse sterrenzaken en is nu werkzaam bij Wijnkoperij Okhuysen. En ‘onze’ Vera is natuurlijk jarenlang het gezicht geweest van Frenchie en werkt tegenwoordig bij een van de meest spectaculaire wijn restaurants van het land, Zoldering. We zijn dan ook enorm vereerd dat deze bijzondere mensen ons bijstaan. Laat je verrassen door smaakcombinaties van onze chef Mark van Roode en de kennis en mooie verhalen van de sommeliers over de wijnen die je proeft. 


Aanvang: 17.00 uur, Geplande eindtijd: 21.30 uur
Prijs: €135 incl. aperitief en wijnen, amuses, brood en friandises

special event Dennis Kuipers

SVH-meesterkok
Dennis Kuipers x Tim Eleveld

Wat was het een succes! Tim en Dennis samen in de Frenchie kitchen, de plek waar deze mannen in hun nopjes zijn. Het restaurant zat vol met gasten die van een heerlijk 6-gangenmenu hebben genoten. Met als hoogtepunt van het menu de 

WAGYU A5 “FURONO, HOKKAIDO” met Imperial kaviaar.

 

Het zaadje is deze avond geplant voor nog meer leuke samenwerkingen. 

bottom of page