top of page

Acerca de

DSCF7165.JPG

Events

We vinden het altijd leuk om eens in de zoveel tijd uit onze comfortzone te treden. Dan organiseren we een leuk event, soms doen we dit zelf, soms gaan we een samenwerking aan met iemand of een bedrijf die wij goed kennen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze evenementen.

EVENTKALENDER

Aankomende events 2023:

23/4 - Bloemencorso

14/5 - Moederdag special 

28/5 - FRENCHIE x OKHUYSEN Asperge diner

18/6 - Vaderdag special 

Afgelopen events 2022/2023:

14/2 - Valentijnsdag

5/2   - Frenchie 5 jaar

FRENCHIE X OKHUYSEN

Zondag 28 mei, organiseren Frenchie en Wijnkoperij Okhuysen een diner ter gelegenheid van het Hollandse Asperge seizoen. Asperges oftewel “het witte goud” met unieke wijnen geselecteerd door top sommeliers.
Ons keuken team zal een vijfgangenmenu bereiden, geheel in het asperge thema. Maar dat is nog niet alles. Op de avond hebben wij twee geweldige gastsommeliers aanwezig; Milton Verseput & Vera Krijnen! Zij zullen deze avond aanwezig zijn om de wijnen toe te lichten bij de gerechten. Vera en Milton zijn voor velen van jullie natuurlijk een bekend gezicht. Milton werkte jaren als top sommelier bij diverse sterrenzaken en is nu werkzaam bij Wijnkoperij Okhuysen. En ‘onze’ Vera is natuurlijk jarenlang het gezicht geweest van Frenchie en werkt tegenwoordig bij een van de meest spectaculaire wijn restaurants van het land, Zoldering. We zijn dan ook enorm vereerd dat deze bijzondere mensen ons bijstaan. Laat je verrassen door smaakcombinaties van onze chef Mark van Roode en de kennis en mooie verhalen van de sommeliers over de wijnen die je proeft. 


Aanvang: 17.00 uur, Geplande eindtijd: 21.30 uur
Prijs: €135 incl. aperitief en wijnen, amuses, brood en friandises

Moederdag Ontbijt/brunch

Deze is voor alle moeders! Moeders van moeders, nieuwe moeders, oude moeders, honden moeders, katten moeders!

Zondag 14 mei, de dag van het jaar om onze moeders even extra in het zonnetje te zetten. 

Na het grote succes van vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een Frenchie moederdag ontbijt. Een special om mam's helemaal in de watten te leggen. 

Een mooi ontbijt/brunch geserveerd in 3-gangen incl. een verse sap en koffie of thee voor €30 p.p. Liever ala carte ontbijten/lunchen dat kan ook! Maar onze special maakt het net iets meer bijzonder.