Finally, it's time to celebrate!

have a frenchie christmas

Lieve Frenchie lovers,

 

Wat hebben wij naar dit moment uitgekeken!

Deze kerst kunnen we weer alle bijzondere momenten van het afgelopen jaar met elkaar delen aan tafel, heerlijk samen dineren met onze geliefden, de goede voornemens bespreken voor het nieuwe jaar en aan het eind van de avond de belangrijkste vraag stellen aan elkaar; ''Welk gerecht was jouw favoriet?''

Tijdens deze feestdagen hebben wij meerdere kerstspecials speciaal voor jullie samengesteld. Wij kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen en er samen, als vanouds, enorm gezellige (kerst)dagen van te maken!

Helaas hebben wij onze kerstplannen door de opgelegde corona maatregelen moeten aanpassen. Maar wees niet getreurd we hebben genoeg in huis voor een fantastische kerst om nooit meer te vergeten!

 

kerst
kerst_edited.jpg

ontbijt & BRUNCH

Op 24, 25 en 26 december serveren wij vanaf 09.00 uur tot 11.00 uur een uitgebreid huisgemaakt ontbijt met verschillende zoete en hartige gerechten. Alles met een touch of Christmas. Het ontbijt wordt geserveerd met een verse jus de orange en koffie of thee. Van 11:00 tot 15:00 uur serveren wij een uitgebreide kerstbrunch met heerlijke Frenchie classics! Het uitgebreide ontbijt en de kerstbrunch dienen vooraf gereserveerd te zijn en is vanaf min. 2 personen te bestellen!​

We hebben weinig tafels dus reserveer snel! 

We werken met shifts van 1,5 uur.

Kerstontbijt €30,0 p.p.

*Hotelgasten €25,0 p.p.

Kerstbrunch €39,5 p.p.

*Drankjes zijn exclusief

kerst.jpg
kerst_edited.jpg

Lunch

Op 24, 25 en 26 december serveren wij vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur een 2-gangenlunch. Kalkoenrollade geserveerd met pomme puree met kastanje, marmelade van rode kool, cranberry compote en romige gevogelte & paddestoelen jus en een heerlijk Kerst dessert. Ook is het mogelijk om a la carte te lunchen, hiervoor hanteren wij een verkorte lunchkaart.  Het 2-gangenmenu dient vooraf gereserveerd te zijn en vanaf min. 2 personen te bestellen.​

2-gangen Kerstlunch €32,5 p.p.

*Dranken zijn niet inbegrepen

Kerstbrunch €39,5 p.p.

*Drankjes zijn exclusief

kerst.jpg
kerst
kerst_edited.jpg
kerst_edited.jpg

diner

Helaas is het niet mogelijk om ons kerst diner door te laten gaan. 

Daarom hebben wij een prachtig 4-gangen menu samengesteld voor thuis. Compleet met amuses, brood en wat zoets voor bij de koffie.

Al het zware, lastige werk hebben wij al voor je gedaan. Met een paar simpele handelingen tover je een fantastisch kerstdiner op tafel!

Best of Frenchie Christmas 4-gangen diner € 55,0 p.p.

*incl. amuses, brood en madeleine

IMG_5502_edited.jpg
kerst_edited.jpg

frenchie at home

Wij bieden het 4-gangen Best of Frenchie Christmas diner aan voor thuis. Trek je mooie kerstoutfit aan, steek de kaarsjes aan, schenk een borrel in en lees de instructiebrief zorgvuldig door. Wij hebben de boodschappen al gedaan en het diner zo voorbereid dat jullie thuis alleen nog maar een aantal gerechten hoeven op te warmen, that's it!

De naam zegt het al ''Best of Frenchie'', het menu is samengesteld op basis van de producten welke wij op dit moment met de beste kwaliteit kunnen leveren. Wij bereiden alles met al onze passie en liefde voor jullie voor!

Bestel snel want OP=OP!
*Bestellen kan telefonisch, per mail of in ons restaurant. Af te halen op 24, 25, 26, 27 december tussen 16:00 - 17:00 uur. 

Best of Frenchie Christmas 4-gangen diner € 55,0 p.p.

*Vanaf 2 personen te bestellen.

Bovengenoemde prijs is exclusief dranken.

Kalkoenrollade € 25,0 p.p.

geserveerd met pomme puree met kastanje, marmelade van rode kool, cranberry compote en romige gevogelte & paddestoelen jus 

*Vanaf 2 personen te bestellen. 

 

Oesterproeverij € 10,0 p.p.

geserveerd met citroen en mignonette

 

Terrine de foie gras € 17,0

geserveerd met 'crunchy salad' gepekelde mosterdzaadjes

en confiture van pruim 


*Bestellen kan telefonisch, per mail of in ons restaurant.
Af te halen op 24, 25 en 26 december

6.JPG
kerst
kerst.jpg
kerst_edited.jpg

happy new year

Vrijdag 31 december & zaterdag 1 januari zijn wij beide dagen alleen overdag geopend voor ontbijt, lunch & drinks tot 16.00 uur.