top of page

Acerca de

Hôtel Frenchie

Zoals het restaurant is ingericht als een tweede huiskamer, is Hôtel Frenchie ontworpen om je net zo thuis te voelen. Hier ervaar je ultieme comfort in het hart van de stad. Op de bovenverdieping van een prachtig rijksmonumentaal pand hebben wij vijf luxe ingerichte hotelkamers. Kom tot rust terwijl je slaapt in een comfortabele Pullman-boxspring, of geniet in het vrijstaande ligbad in onze zoldersuite. Stap de deur uit en je bevindt je in het mooie oude centrum van Haarlem. Ontdek de bijzondere plekjes van de oude stad of ontspan op de kamer. Aan jou de keuze! Bij Frenchie kun je volledig jezelf zijn of dit nu mét of zonder jouw viervoeter is.

21.png

Zolder Suite

De zoldersuite is met 35 m2 bijzonder ruim en heeft een bad midden in de kamer staan. Kenmerkend voor de zoldersuite zijn de authentieke houten balken die je ook terug kunt vinden in het restaurant. De inrichting van de zoldersuite ademt het karakter van Frenchie, terwijl de aanwezige platenspeler met een selectie vinyl uit onze persoonlijke collectie een muzikale bijdrage levert. De zoldersuite leent zich met zijn bijzondere aard uitstekend voor een speciale gelegenheid of een onvergetelijke huwelijksnacht.

Kamer overzicht

Suite

De suite bevindt zich op de middelste verdieping en heeft net als de zoldersuite een vrijstaand bad in de slaapkamer. Een riante Pullman-boxspring garandeert een fijne nachtrust en ultiem comfort. De kamer is knus en comfortabel met een oppervlakte van 25 m2. De warme sfeer, bijzondere meubels en prachtige authentieke details geven de suite een uniek karakter. Een verrassende mix van oud en nieuw komt samen in de elegante inrichting.en rijk gevulde minibar, smart TV en Marshall Bluetooth Speaker zorgen voor ontspanning.