Finally, it's time to celebrate!

have a frenchie christmas

Lieve Frenchie lovers,

 

Wat hebben wij naar dit moment uitgekeken!

 

Deze kerst kunnen we weer alle bijzondere momenten van het afgelopen jaar met elkaar delen aan tafel, heerlijk samen dineren met onze geliefden, de goede voornemens bespreken voor het nieuwe jaar en aan het eind van de avond de belangrijkste vraag stellen aan elkaar; ''Welk gerecht was jouw favoriet?''

 

Tijdens deze feestdagen hebben wij meerdere kerstspecials speciaal voor jullie samengesteld. Wij kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen en er samen, als vanouds, enorm gezellige (kerst)dagen van te maken!

 

kerst
kerst_edited.jpg

ontbijt

Op 25 december serveren wij vanaf 09.00 uur tot 12.00 uur een uitgebreid huisgemaakt ontbijt met verschillende zoete en hartige gerechten. Alles met een touch of Christmas. Het ontbijt wordt geserveerd met een verse jus de orange en koffie of thee. Het is ook mogelijk om a la carte te ontbijten. Het uitgebreide ontbijt dient vooraf gereserveerd te zijn en is vanaf min. 2 personen te bestellen!

Kerstontbijt €30,0 p.p.

*Hotelgasten €25,0 p.p.

kerst.jpg
kerst_edited.jpg

Lunch

Op 25 december serveren wij vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur een 2-gangenlunch. Kalkoenrollade geserveerd met pomme puree met kastanje, marmelade van rode kool, cranberry compote en romige gevogelte & paddestoelen jus en een heerlijk Kerst dessert. Ook is het mogelijk om a la carte te lunchen.  Het 2-gangenmenu dient vooraf gereserveerd te zijn en vanaf min. 2 personen!

2-gangen Kerstlunch €32,5 p.p.

*Dranken zijn niet inbegrepen

kerst.jpg
kerst
kerst_edited.jpg
kerst_edited.jpg

diner

Tijdens de kerstdagen serveren wij een speciaal menu. Een mooi Kerstmenu samengesteld met prachtige producten welke horen bij een onvergetelijk Kerstdiner! Een uitgebreide 6-gangenmenu €90 p.p. Willen jullie gaan voor de full experience? Vergeet dan de bijpassende wijnen niet, deze hebben wij met veel passie en liefde voor jullie geselecteerd! Eventueel is het menu uit te breiden met onze selectie van kazen. 

6-gangen Kerstdiner €90,0 p.p.

*Dranken zijn niet inbegrepen

IMG_5502_edited.jpg
kerst_edited.jpg

frenchie at home

Na het enorme succes van vorig jaar, kan de kalkoenrollade ook dit jaar niet ontbreken voor thuis. Bestel onze kalkoenrollade en maak indruk op je gasten zonder dat je zelf lang in de keuken hoeft te staan. Wij hebben het grote werk gedaan, jij moet het alleen nog thuis verwarmen. Daarnaast hebben we ook 2 extra gerechten die voor thuis te bestellen zijn. 

Bestel snel wat OP=OP!

Kalkoenrollade € 22,5 p.p.

geserveerd met pomme puree met kastanje, marmelade van rode kool, cranberry compote en romige gevogelte & paddestoelen jus 

*Vanaf 2 personen te bestellen. 

 

Oesterproeverij € 10,0 p.p.

geserveerd met citroen en mignonette

 

Terrine de foie gras € 17,0

geserveerd met 'crunchy salad' gepekelde mosterdzaadjes

en confiture van pruim 


*Bestellen kan telefonisch, per mail of in ons restaurant.
Af te halen op 24, 25 en 26 december

IMG_5502_edited.jpg
kerst
kerst.jpg
kerst_edited.jpg

happy new year

Vrijdag 31 december & zaterdag 1 januari zijn wij beide dagen alleen overdag geopend voor ontbijt, lunch & drinks tot 16.00 uur.