team.jpg

meet the team

We are hiring!

Join the Team

zelfstandig werkend kok

Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandig werkend kok.

Frenchie staat met 14/20 punten in de GaultMillau en won in 2019 The Fork Restaurant Award voor het beste nieuwe restaurant van Nederland. De keuken, vaak omschreven als ‘spannend, creatief, gezond en vernieuwend’, heeft een Franse basis en kent veel invloeden uit Azië en Zuid-Amerika. Het restaurant is van dinsdag t/m zaterdag voor diner geopend en op dinsdag t/m zondag ook voor ontbijt & lunch. Frenchie is een huiskamer restaurant waar ieder aspect even veel aandacht krijgt, van ontbijt tot diner, van basis ingrediënt tot presentatie.

Werken in een jong ambitieus team onder leiding van Tim Eleveld & Mark van Roode. Frenchie heeft een fijne keuken waar we met enorm veel passie en liefde koken. Ons specialiteitenmenu wordt samengesteld met de mooiste seizoens ingrediënten. We onderscheiden ons met de kwaliteitsproducten, smaakcombinaties en dagen onszelf uit door 'outside the box' te denken. Lijkt het je leuk om echt iets bij te dragen en wil je werken in een topteam? Dan maken wij heel graag kennis met jou!

Frenchie is een klein restaurant wat betekent dat je veel vrijheid hebt voor creativiteit en aandragen en implementeren van nieuwe ideeën. Samen met Chef Tim Eleveld, Chef de Cuisine Mark van Roode & Sommelier Vera Krijnen, zorg je ervoor dat alle gasten een geweldige avond beleven, en doorvertellen over Frenchie. 

Team Frenchie

Tim Eleveld

Eigenaar & Chef

Lisa Landman

Eigenaar & Marketing

Vera Krijnen

Restaurant Manager & Sommelier

Mark van Roode

Chef de Cuisine

Amber Nieuwenhuyse

Asistent Manager & Barista

Erik Pont

Medewerker Bediening & Planten Manager

Nadine Looij

Medewerker Bediening

Paul Jonker

Kok

Jimmy Bergkamp

Kok

Hugo Hildering

Leerling Kok

Jitske Breimer

Medewerker Bediening

Eveline Spruijt

Medewerker Bediening

©2020 by Frenchie ™ Lisasunnyanddirkje.