plafond.JPG

About Frenchie

Een gezellig buurtrestaurant & bar.

Fris en ontspannen overdag, warm en knus in de avond. Beide met dezelfde vibe die je nergens anders vindt. Van het eerste kopje koffie van de dag met een lekker ontbijt, tot een uitgebreid gangen-diner met bijpassende wijnen, kan je bij ons terecht. Hierbij gaat het allemaal om de spanning achter gezond, vers en funky gekruid eten.

 

We geloven in de kracht van jezelf zijn. Ga zitten, ontspan en voel je thuis. Wanneer je je wil terugtrekken in een hoekje omringd door planten, een cocktail wil drinken aan de bar of netjes wil zitten voor een diner. Met passie en gevoel voor gastvrijheid proberen we het verschil te maken.

Bij Frenchie serveren we gezonde en smaakvolle gerechten die door ons dagelijks vers bereid worden. Op de kaart vind je echte Franse klassiekers, maar ook heerlijke guilty pleasures. 

Je kan op ieder moment van de dag langskomen voor een goede specialty koffie, een gezond versgeperst sapje, een mooi glas wijn of een spannende cocktail. 

 

We proberen een speelse en huiselijke sfeer te creëren, waarin je je snel op je gemak zult voelen. Er zijn knusse hoekjes, waar je kan ontspannen en borrelen. Er is een bar langs het raam waar je kan ontbijten, werken en dineren. En ook kan je met de familie om de grote ronde tafel zitten om bij te praten tijdens het eten of drinken.

Met veel plezier en trots werken we met de fijnste ingrediënten. Er wordt gekookt vanuit een Franse basis met een spannende Aziatische twist. We laten ons inspireren door de seizoenen en het moment. Dit vind je terug in zowel de ontbijt- en lunchgerechten, als het “Best of Frenchie’’ menu dat we in de avond serveren. Laat je verrassen door de creaties van onze chef Tim en de mooie wijnen die sommelier Vera hierbij heeft geselecteerd.

From the Press

1

HTSPT.CO

2

bartsboekje.com

3

uitpaulineskeuken.nl

2018-02-12-PHOTO-00019574.jpg

©2020 by Frenchie ™ Lisasunnyanddirkje.