3 DAAGSE SAPKUUR

SAMENGESTELD & GEJUICED 

BY THE JUICY TWINS OF FRENCHIE

THE PRESS
3-daagse sapkuur samengesteld & gejuiced @ Frenchie
By the Juice Twins Amber & Lisa

De 3-daagse sapkuur is samengesteld door Amber en Lisa van Frenchie. De juice twins "Beide hadden behoefte aan meer structuur en gezonde start." Zo ontstond het idee van de sapkuur. Want laten we bij Frenchie nou net heel goed zijn in het maken van verse sappen. De bekende sapsmaken van Frenchie zijn dan ook de basis van de sapkuur. Om het een naam te geven noemen we het The Press, samengesteld en geperst door Amber & Lisa van Frenchie.

3 DAGEN

9 SHOTS

18 SAPPEN

€ 125,00

SAPKUUR

De sapkuur van The Press zorgt ervoor dat je darmen tot rust komen. Na de  decembermaand is het lastig de knop om te zetten naar een weer gezonde leefstijl, die vooral in deze tijd zo enorm belangrijk is. Deze sapkuur is het steuntje in de rug die je kan helpen! Je lichaam resetten om vervolgens zelf de gezonde leefstijl voort te zetten.

De 3-daagse sapkuur van The Press is geschikt voor iedereen die zich futloos voelt en toe is aan een gezonde start van 2021.

Met onze sapkuur reinig jij je lichaam doormiddel van diverse koudgeperste sappen, gemaakt uit 100% natuurlijke groente en fruit. 

Waarom?

Door maaltijden te vervangen voor de sapkuur geef je je darmen rust. Organen als de lever, nieren en darmen worden gestimuleerd afvalstoffen op te ruimen uit het lichaam.

Dit zal zorgen voor meer energie en betere slaap. Een opgeblazen gevoel zal worden verminderd. Naast de kilo’s die je zult verliezen in de periode van de sapkuur, zal ook de

huid verbeteren. De 3-daagse kuur is een perfecte start om met een ‘’schoon’’ lichaam het nieuwe jaar in te gaan.

HEALTY KICKSTART

Wat?

De 3-daagse sapkuur van The Press bestaat uit 100% raw & organic cold pressed juiches om jouw lichaam en huid een boost te geven. Wij persen de sappen dagelijks vers op bestelling. Thuis kun je de flesjes in de vriezer bewaren om te versheid te verlengen, maar als je de sappen binnen 3 dagen opdrinkt hoeft dat niet.

De detox kuur bestaat uit: 18 sappen en 9 shots en de nodige tips en tricks om de kuur te doorstaan. We raden het af om cold turkey aan de kuur te beginnen. Bij de sapkuur krijg je een advies om je huidige eetpatroon aan te passen of af te bouwen.

BESTEL DE SAPKUUR

GEDEMPTE OUDE GRACHT 46
2011GS HAARLEM THE NETHERLANDS  |  +31(0)23 737 06 18

  • TikTok
  • Black TripAdvisor Icon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2021 by FRENCHIE. Proudly created by LISA

Join our mailing list