top of page
The Story

l'histoire d' frenchie

Geïnspireerd door de Franse gastronomie en de liefde voor hun Franse bulldog Sunny, wilden Lisa en Tim een unieke plek in Haarlem creëren waar iedereen zich thuis voelt. Uniek in zijn soort, vernieuwend en toch vertrouwd, een plek die inspireert en verrast. En zo werd Restaurant Hôtel Frenchie geboren. Een restaurant en Boutique Hotel waar zowel de local als de toerist binnenloopt en waar de persoonlijke waarden en favorieten van de Tim & Lisa samenkomen.

Tim,Lisa,Zoé.png
Schermafbeelding 2022-07-22 om 12.50.09.png

“In ons restaurant kun je terecht voor een verrassend gangendiner of royaal ontbijt, maar ook voor een specialty koffie of uitgebreide lunch schuif je bij ons aan. In de zomer geniet je op het terras terwijl we in de koudere maanden een fijne plek binnen bieden. Ongeacht het seizoen kun je elke dag van de week bij ons terecht en dat is precies hoe wij dit voor ogen hadden toen we Frenchie begonnen in 2018. 

 

Het streven was een plek creëren waar je de hele dag door kunt aanschuiven en genieten. Een plek met een gezellige en toegankelijke uitstraling, maar serieuze kwaliteit op de menukaart. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Onze gasten komen van ver en dichtbij en dat zorgt altijd voor gevarieerd en inspirerend publiek.

Onze filosofie hebben wij ook doorgetrokken in het boutique Hôtel Frenchie. Hier kunnen gasten luxe overnachten in de uniek ingerichte kamers. En of je nu verblijft in onze suite of een van onze comfortkamers, elke gast geniet bij ons van persoonlijke service en hoogstaand comfort. Alles is er op gericht om je meteen thuis te laten voelen. 

Wij bieden bij Frenchie iedereen de ruimte om optimaal te kunnen ontspannen en genieten. Om te verzeilen in inspirerende gesprekken onder genot van een goed glas wijn, koffie of met een cocktail. Op elk moment van de dag.”

 

 Tim & Lisa

noort_moods_001_todaysbrew.jpeg
frenchie_hotel_207©todaysbrew (1).jpg

Meet the team

Het team van Frenchie bestaat uit een groep hechte en gedreven mensen die zich iedere dag met hun unieke kwaliteiten inzetten voor het verwelkomen van onze gasten. Wij staan er altijd voor open om ons team aan te vullen met talent. Zie jij jezelf al bij Frenchie werken? Kijk dan op onze vacaturepagina voor opties of stuur ons gerust een e-mail met een introductie, motivatie en jouw werkervaring. 

Meet the Family
bottom of page