YOUR NEIGHBORHOOD 

RESTAURANT & CAFÉ

OUR RESTAURANT

FRENCHIE 

Met passie en gevoel voor gastvrijheid proberen we het verschil te maken.

Bij Frenchie serveren we gezonde en smaakvolle gerechten die door ons dagelijks vers bereid worden. Op de kaart vind je echte Franse klassiekers, maar ook heerlijke guilty pleasures. Je kan op ieder moment van de dag langskomen voor een goede specialty koffie, een gezond versgeperst sapje, een mooi glas wijn of een spannende cocktail. 

Local fresh cuisine
for everyone

Welkom bij Frenchie!

 

Een gezellig buurtrestaurant & bar.

Fris en ontspannen overdag, warm en knus in de avond. Beide met dezelfde vibe die je nergens anders vindt. Van het eerste kopje koffie van de dag met een lekker ontbijt, tot een uitgebreid gangen-diner met bijpassende wijnen, kan je bij ons terecht. Hierbij gaat het allemaal om de spanning achter gezond, vers en funky gekruid eten.

breakfast & lunch to-go

Gault Millau 2019

“Frenchie zit in een mooi oud pand vlak bij het bruisende plein van de Jopenkerk. Je krijgt hier een prettig huiskamergevoel. Frenchie gebruikt de Franse keuken als basis, maar schuwt Aziatische en Latijns-Amerikaanse invloeden niet. Gelukkig maar, want het levert heerlijke gerechten op. Ook als je alleen gaat voor een goed geprijsde wijn of cocktail is het hier aangenaam verpozen; schuif gewoon lekker aan, aan de gezellige lange bar.”

©2021 by Frenchie ™ Lisasunnyanddirkje.