AN

URBAN

LUXURY

HÔTEL

OPENING SOON!

Hôtel Frenchie! Een hotel, bar en restaurant. Gelegen in het oude centrum van Haarlem. Geniet van de stad en dineer bij Restaurant Frenchie. De plek waar je afspreekt voor een drankje, een avond (of nacht) uit of een kopje koffie.

Een Boutique Hotel in Downtown Haarlem. Elk van onze 5 kamers verrast je met haar eigen identiteit. 

 

Waarom het meer voelt als een thuis dan een hotel? Waarschijnlijk door de huiselijke inrichting, het zachte linnen op de luxe Pullman boxspring en een TV om je eigen content op af te spelen. De historische sfeer van het hotel & restaurant uit zich door de bijzondere indeling van de kamers en de authentieke balken. De kamers geven een specifiek beeld van Haarlem weer: historisch, modern, decadent, multicultureel en muzikaal. Ze zijn eenvoudig en comfortabel, vol huiselijke accenten.

We serveren a la carte breakfast beneden in ons restaurant of je kunt een on-the-go breakfast bag bestellen als je niet kan wachten om erop uit te gaan.

 

Sluit de dag af met onze homemade bar bites en speciale Frenchie cocktails of met een uitgebreid diner, om daarna lekker in bad te gaan!

GEDEMPTE OUDE GRACHT 46
2011GS HAARLEM THE NETHERLANDS  |  +31(0)23 737 06 18

  • TikTok
  • Black TripAdvisor Icon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2021 by FRENCHIE. Proudly created by LISA

Join our mailing list