top of page

Hôtel Frenchie

Zoals het restaurant is ingericht als een tweede huiskamer, is Hôtel Frenchie ontworpen om je net zo thuis te voelen. Hier ervaar je ultieme comfort in het hart van de stad. Op de bovenverdieping van een prachtig rijksmonumentaal pand hebben wij vijf luxe ingerichte hotelkamers. Kom tot rust terwijl je slaapt in een comfortabele Pullman-boxspring, of geniet in het vrijstaande ligbad in onze zolder suite. Stap de deur uit en je bevindt je in het mooie oude centrum van Haarlem. Ontdek de bijzondere plekjes van de oude stad of ontspan op de kamer. Aan jou de keuze! Bij Frenchie kun je volledig jezelf zijn of dit nu mét of zonder jouw viervoeter is.

Zolder Suite

De zoldersuite is met 35 m2 bijzonder ruim en heeft een bad midden in de kamer staan. Kenmerkend voor de zoldersuite zijn de authentieke houten balken die je ook terug kunt vinden in het restaurant. De inrichting van de zoldersuite ademt het karakter van Frenchie, terwijl de aanwezige platenspeler met een selectie vinyl uit onze persoonlijke collectie een muzikale bijdrage levert. De zoldersuite leent zich met zijn bijzondere aard uitstekend voor een speciale gelegenheid of een onvergetelijke huwelijksnacht.

Zolder Suite.jpg


Suite

De suite bevindt zich op de middelste verdieping en heeft net als de zoldersuite een vrijstaand bad in de slaapkamer. Een riante Pullman-boxspring garandeert een fijne nachtrust en ultiem comfort. De kamer is knus en comfortabel met een oppervlakte van 25 m2. De warme sfeer, bijzondere meubels en prachtige authentieke details geven de suite een uniek karakter. Een verrassende mix van oud en nieuw komt samen in de elegante inrichting.en rijk gevulde minibar, smart TV en Marshall Bluetooth Speaker zorgen voor ontspanning.

20210413_TodaysBrew_HotelFrenchie1555.jpg


Comfort kamer

De authentieke houten balken die typerend zijn voor ons pand zijn ook in onze comfortkamer terug te vinden. De kamer is stijlvol ingericht met een kingsize Pullman-boxspring, en badkamer met regendouche. Net als in de suites, kun je ook in de comfortkamer rekenen op een rijk gevulde minibar. De aanwezige Smart TV met Netflix en een Marshall Bluetooth Speaker zorgen voor de juiste dosis entertainment. Rol vanuit het bed naar beneden en geniet in het restaurant van heerlijk ontbijt, lunch, diner of een gezellige borrel!

20210413_TodaysBrew_HotelFrenchie1601.jpg
LDDK-20231031-0053_edited_edited.jpg

The Frenchie Blog
Ontdek Haarlem aan de hand van Sunny

bottom of page