AN

URBAN

LUXURY

HÔTEL

Hôtel Frenchie! Een hotel, bar en restaurant. Gelegen in het oude centrum van Haarlem. Geniet van de stad en dineer bij Restaurant Frenchie. De plek waar je afspreekt voor een drankje, een avond (of nacht) uit of een kopje koffie.

Een Boutique Hotel in Downtown Haarlem. Elk van onze 5 kamers verrast je met haar eigen identiteit. 

 

Waarom het meer voelt als een thuis dan een hotel? Waarschijnlijk door de huiselijke inrichting, het zachte linnen op de luxe Pullman boxspring en een TV om je eigen content op af te spelen. De historische sfeer van het hotel & restaurant uit zich door de bijzondere indeling van de kamers en de authentieke balken. De kamers geven een specifiek beeld van Haarlem weer: historisch, modern, decadent, multicultureel en muzikaal. Ze zijn eenvoudig en comfortabel, vol huiselijke accenten.

We serveren a la carte breakfast beneden in ons restaurant of je kunt een on-the-go breakfast bag bestellen als je niet kan wachten om erop uit te gaan.

 

Sluit de dag af met onze homemade bar bites en speciale Frenchie cocktails of met een uitgebreid diner, om daarna lekker in bad te gaan!

Sleep & Dine

A FRENCHIE ARRANGEMENT

Verblijf in een van onze nieuwe, luxe kamers en geniet van ons Best of Frenchie 4-gangendiner en wordt wakker met een uitgebreid ontbijt. The Full Frenchie Experience.

Overnachting | aperitief | 4 gangen diner | koffie of thee met friandises | uitgebreid ontbijt

v.a. €139,00 p.p.


excl. overige dranken tijdens het diner

Op basis van beschikbaarheid in de maand juni, juli & augustus

niet mogelijk op zondag & maandag

prijs is op basis van 2 personen per kamer