google-site-verification=UlwGznysjfiM1MgEbNKrFMJ3c893AIlxE31NqFr4VGM
 
frenchie.jpg

AN

URBAN

LUXURY

HÔTEL

Hôtel Frenchie! Een hotel, bar en restaurant. Gelegen in het oude centrum van Haarlem. Geniet van de stad en dineer bij Restaurant Frenchie. De plek waar je afspreekt voor een drankje, een avond (of nacht) uit of een kopje koffie.

CHECK IN AT HÔTEL FRENCHIE

Vanuit een rijksmonumentaal pand in het historische centrum van Haarlem biedt Hôtel Frenchie een memorabel verblijf. Vijf kamers met elk een eigen, unieke identiteit.

 

SLEEPOVER AT YOUR FRIEND’S HOUSE

Hôtel Frenchie is ontworpen als een tweede thuis. Intiem en vol emoties. Ruimtes met een ziel, een verhaal. Historisch, modern, decadent, multicultureel en muzikaal. Toegankelijk en exclusief; alsof je bent uitgenodigd in het huis van een goede vriend. 

 

EAT, SLEEP, REPEAT

Stal je koffers uit en geniet. Kruip onder het zachte linnen op de luxe Pullman boxspring, speel je favoriete serie af op TV of spendeer je hele verblijf in het vrijstaande ligbad. Word wakker met ontbijt op bed en schuif ’s avonds aan voor The Best of Frenchie 4-ganger diner. Begint het al te borrelen? Onze bar-bites en befaamde cocktails zijn slechts een verdieping van je kamer verwijderd.

frenchie.jpg
frenchie.jpg

Sleep & Dine

FULL FRENCHIE EXPERIENCE

Verblijf in een van onze nieuwe, luxe kamers en geniet van ons Best of Frenchie 4-gangendiner en wordt wakker met een uitgebreid ontbijt. The Full Frenchie Experience.

Overnachting | aperitief | 4 gangen diner | koffie of thee met friandises | uitgebreid ontbijt

v.a. €139,00 p.p.


excl. overige dranken tijdens het diner

Op basis van beschikbaarheid van donderdag tot en met zondag

prijs is op basis van 2 personen per kamer

frenchie.jpg
frenchie.jpg