top of page

Privacy- en cookiebeleid

Voor Frenchie is gegevensprivacy van groot belang. We willen open en transparant zijn over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij hieronder uiteengezet hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt en beschermd.

GEGEVENSPRIVACY

We ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die je op onze website invoert, of ons op een andere manier verstrekt. Daarnaast verzamelen we het internetprotocol-adres (IP-adres) dat wordt gebruikt om je computer met het internet te verbinden. Denk aan inloggegevens; e-mailadres; wachtwoord; computer- en verbindingsinformatie en aankoopgeschiedenis. We kunnen softwaretools gebruiken om sessie-informatie te meten en te verzamelen. Inclusief reactietijd van pagina's, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie, en methoden die worden gebruikt om de pagina te verlaten. We verzamelen ook persoonlijk identificeerbare informatie (inclusief naam, e-mail, wachtwoord, communicatie). Zoals betaalgegevens (inclusief creditcardgegevens), opmerkingen, feedback, productrecensies, aanbevelingen en persoonlijk profiel.

WELKE TYPE
INFORMATIE 
VERZAMELEN WE?

Wanneer je een transactie uitvoert op onze website, verzamelen we als onderdeel van het proces persoonlijke informatie die je ons verstrekt. Zoals je naam, adres en e-mailadres. Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de specifieke redenen die hierboven zijn vermeld.

HOE VERZAMELEN WE 
INFORMATIE?

We verzamelen niet-persoonlijke en persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:

  • Voor- en achternaam: Om de reservering/order voor het juiste persoon te maken.

  • Adres en woonplaats: Voor correcte levering van jouw online bestelling.

  • Telefoonnummer: Mochten wij je willen informeren over je reservering/bestelling dan kunnen wij dit telefonisch doen.

  • Betaalgegevens: Je betaalgegevens worden door middel van een beveiligde verbinding rechtstreeks naar de bank verstuurd.

  • IP-adres: Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen o.a. om misbruik bij betaling te herkennen.

  • E-mailadres: Bij iedere bestelling ontvang je van ons op verschillende momenten in het verwerkingsproces een email om je op de hoogte te houden van de verwerking en bezorging van je bestelling. Ook is het mogelijk om nieuwsbrieven van ons te ontvangen, deze versturen wij jou alleen wanneer je ons hier toestemming voor geeft.

  • Je aankoop/reservering geschiedenis: om in te kunnen zien welke producten/ reservering je via ons hebt gedaan in het verleden. 

WELKE INFORMATIE 
VERZAMELEN WE?

Ons bedrijf wordt gehost op het Wix.com-platform. Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan jou kunnen verkopen. Je gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en de algemene Wix.com-applicaties van Wix.com. Ze slaan je gegevens op beveiligde servers achter een firewall op.
 
Alle directe betaalgateways die door Wix.com worden aangeboden en door ons bedrijf worden gebruikt, voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten zorgen voor een veilige verwerking van creditcardgegevens door onze winkel en zijn serviceproviders.

HOE BEWAREN WE
DE VERKREGEN
INFORMATIE?

We nemen mogelijk contact met je op om je op de hoogte te stellen van je account, van problemen met je account, een geschil op te lossen, verschuldigde vergoedingen of geld te innen, je mening te peilen door middel van enquêtes of vragenlijsten, updates over ons bedrijf te sturen, of andere essentiële zaken. Zo kunnen we contact met je opnemen om onze gebruikersovereenkomst, toepasselijke nationale wetten en eventuele overeenkomsten die we met je hebben af te dwingen. Voor al deze doeleinden kunnen we contact met je opnemen via e-mail, telefoon, sms-berichten en post.

HOE COMMUNICEREN 
WE MET ONZE 
WEBSITEBEZOEKER

Wil je niet meer dat wij je gegevens verwerken? Neem dan contact met ons op via whatsup@frenchie.nl, of stuur ons een brief naar: Frenchie, Gedempte Oude Gracht 46, 2011 GS Haarlem.

wil je je
toestemming
intrekken?

We behouden ons het recht om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen, dus bekijk het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht nadat ze op de website zijn geplaatst. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we je hiervan op de hoogte stellen op deze plek, zodat je weet welke informatie we verzamelen, en hoe (en onder welke omstandigheden) we het eventueel gebruiken en/of openbaar maken. 

updates van het
privacybeleid

Wil je toegang tot persoonlijke informatie die we over je hebben, of deze corrigeren, wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op via (je e-mail), of stuur ons een e-mail naar: (je fysieke postadres).

vragen en 
contactgegevens

bottom of page