top of page

Bestellen | verzenden | Retour

Selecteer het gewenste artikel en voeg toe aan uw winkelwagen. Voeg indien van toepassing uw promotiecode toe. Klik op 'Afrekenen' of ' betaal met Apple pay' om uw bestelling te betalen en af te ronden. 1. Vul verzendgegevens in. 2. Kies bezorgwijze. 3. Kies betaalmethode 

Bestellen

Wij ondersteunen de volgende betaalmethoden: Visa, Mastercard, American Express, en Maestro. Afhankelijk van je locatie kun je ook betalen  via Apple Pay & iDEAL.

Betalen

Wij verzenden alleen binnen Europa. Zendingen worden binnen 3-5 werkdagen verzonden via DHL. Wij verzenden helaas niet naar de UK. 

Verzendkosten Nederland: € 5,75

Verzendkosten Internationaal: 

Belgie: € 9

Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Duitsland, Zweden, Italië: € 11

Verzenden

Het kan natuurlijk voorkomen dat een product niet naar wens is. Het product ruilen voor een ander product of andere maat is mogelijk. Om de retour procedure te starten vragen wij u een email te sturen naar whatsup@frenchie.nl. Att: Retouren. 

Retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Wij nemen alleen ongebruikte producten in originele verpakkingen retour. Zodra wij uw retour hebben ontvangen en verwerkt storen wij het aanschafbedrag binnen 14 werkdagen op uw rekening. 

Retouren

bottom of page