breakfast

lunch

dinner

drinks

Sleep & Dine

A FRENCHIE ARRANGEMENT

Verblijf in een van onze nieuwe, luxe kamers en geniet van ons Best of Frenchie 4-gangendiner en wordt wakker met een ontbijt op bed.  

Overnachting | aperitief | 4 gangen diner | koffie of thee met friandises | uitgebreid ontbijt op bed

v.a. €149,00 p.p.


excl. overige dranken tijdens het diner

Op basis van beschikbaarheid in de maand april & mei

op donderdag, vrijdag en zaterdag

prijs is op basis van 2 personen per kamer

Sleep & Dine @ Frenchie

Fris en ontspannen overdag, warm en knus in de avond. Beide met dezelfde vibe die je nergens anders vindt. Van het eerste kopje koffie van de dag met een lekker ontbijt, tot een uitgebreid gangen-diner met bijpassende wijnen, kan je bij ons terecht. Hierbij gaat het allemaal om de spanning achter gezond, vers en funky gekruid eten.

 

We geloven in de kracht van jezelf zijn. Ga zitten, ontspan en voel je thuis. Wanneer je je wil terugtrekken in een hoekje omringd door planten, een cocktail wil drinken aan de bar of netjes wil zitten voor een diner. Met passie en gevoel voor gastvrijheid proberen we het verschil te maken.

Je kan op ieder moment van de dag langskomen voor een goede specialty koffie, een gezond versgeperst sapje, een mooi glas wijn of een spannende cocktail. 

BEST OF FRENCHIE
@ HOME

Onze keuken laat zich inspireren door de wisselende seizoenen. Met veel trots werken we samen met onze leveranciers, die elke dag de mooiste en beste producten leveren. 

Ervaar "Best of Frenchie" thuis tijdens de lockdown. Het menu is door ons tot in de puntjes bereid en met slechts een paar eenvoudige handelingen thuis af te maken. Het grote werk is dus al door ons gedaan, waardoor u gemakkelijk een heerlijk diner op tafel zet. 

 

Maak er thuis een gezellige avond van en haal Frenchie in huis nu je niet meer naar ons toe kan. 

THUISMENU

3-gangen voor 2 personen  €75,00

incl. een fles wijn, amuse en madeleine voor bij de koffie.

Twisted French Cuisine

Van dinsdag tot en met zondag zijn wij geopend voor lunch, koffie en verse sapjes. Van donderdag tot en met zondag kunt u ook een thuismenu bij ons afhalen of laten bezorgen. Wij serveren ook een mooi 3-gangenmenu op ons terras.

LUNCH, KOFFIE, SAPJES

Di – Zon: 11.00 - 18.00

DINER - Take-Away
Don – Zon: 16.00 - 18.00

 

-
Bestel online of telefonisch

+31(0)23-737-06-18

Bekijk onze menu's