top of page

Restaurant Frenchie

Het kloppende hart van Frenchie is onze keuken. Dit is de plek waar eerlijke ingrediënten en passie samenkomen tot verrassende gerechten. We halen onze inspiratie uit traditionele Franse bereidingen, die we voorzien van een originele twist. 
 
De setting van ons restaurant is een weerspiegeling van alles waar Frenchie voor staat: creativiteit, verrassend en verwelkomend. Gedurende de dag kun je genieten van specialty koffie of een uitgebreid ontbijt en originele lunch. Wanneer de avond valt, schuif je hier aan voor een verrassend 4,5 of 6-gangendiner en keuze uit onze royale wijnkaart.
 
Zit je liever buiten? Ons verwarmde terras zorgt ervoor dat je bijna het hele jaar door heerlijk kunt zitten.

Ontbijt & Lunch

Onze ontbijt- en lunchkaart bestaat uit een gevarieerd aanbod en unieke smaakcombinaties. Zo zijn onze Fluffy Scrambled eggs, LA Street Sandwich & Chicken Bao onze tijdloze favorieten. Alle gerechten worden zorgvuldig en vers bereid met passie als belangrijkste ingrediënt. Bij ons wordt er echt gekookt, ook tijdens de lunch. Ben je op zoek naar iets speciaals? Geniet van ons uitgebreide 3-gangen ontbijt of van onze 2-gangen lunch. 

breakfast.jpg


Fine dining

Voor een onderscheidend diner ben je bij ons ook op de juiste plek. Wij houden er bij Frenchie namelijk van om onze gasten iets anders te bieden dan er al bij andere plekken op het menu staat. Al onze gerechten worden met dagverse ingrediënten bereid. Kun je niet kiezen? Laat je dan verrassen door ons tasting menu geserveerd in 4,5 of 6-gangen. 

website.jpg


Wijnkaart

Net zoals dat we in de keuken opzoek zijn naar de fijnste ingrediënten, zoekt Tim onze Chef & Sommelier de mooiste wijnen uit. We laten ons lijden door de passie van de wijnmaker en hebben een voorkeur voor bio/biodynamisch of dan wel spannende wijnen met een mooi verhaal. 


In onze kaart vind je weinig nieuwe wereld. We hebben de bewuste keuze gemaakt om onze wijnen 'dichterbij' te selecteren. er is een mooie selectie gemaakt van wijnen uit Frankrijk, Italie, Spanje en Duitsland met extra aandacht voor de Bourgogne en de Beaujolais streek, daar zijn we gek op!

LDDK-20231031-0131.jpg
LDDK-20231031-0053_edited_edited.jpg

The Frenchie Blog
Ontdek Haarlem aan de hand van Sunny

bottom of page