top of page
LDDK-20231031-0053_edited_edited.jpg

The Frenchie Blog
Ontdek Haarlem aan de hand van Sunny

𝐇𝐞𝐞𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐨𝐧𝐭𝐛𝐢𝐣𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐯𝐫𝐨𝐞𝐠 𝐯𝐨𝐠𝐞𝐥𝐬 𝐢𝐧 𝐇𝐚𝐚𝐫𝐥𝐞𝐦

Bijgewerkt op: 20 mrt.

Frenchie, gelegen in het hart van Haarlem, staat bekend om zijn onderscheidende gerechten en gezellige sfeer. Maar wist je dat Frenchie ook een uitgebreid ontbijtmenu serveert dat de dag perfect begint? Laat me je meenemen op een smakelijke reis door het ontbijtaanbod van Frenchie.



Bij Frenchie draait alles om verse ingrediënten en creatieve smaakcombinaties. Het ontbijtmenu biedt een scala aan opties, van klassiekers met een twist tot innovatieve creaties die je zullen verrassen. Hier zijn enkele hoogtepunten van het ontbijtmenu van Frenchie:


  1. Scrambled Eggs: Een absolute favoriet onder de gasten van Frenchie is de Scrambled Eggs. Getoast brood met chipotle boter, smeuige avocado, fluffy roerei, gedroogde cherrytomaten. Een smaakvol en stevig ontbijt om de dag mee te beginnen.

  2. French Toast: Voor de zoetekauwen biedt Frenchie French Toast, met een "Frenchie" twist. Deze French toast worden geserveerd met vanillehangop, stoofpeer en een vleugje hibiscus.

  3. Poached Eggs: Probeer eens een van de verschillende variaties op de klassieke Eggs Benedict bij Frenchie. Of je nu kiest voor huisgepekelde zalm of gedroogde Bayonne ham, de perfect gepocheerde eieren en vers getikte hollandaisesaus zorgen voor een heerlijk ontbijt.

  4. Breakfast Bowl: Voor degenen die de voorkeur geven aan een licht en luchtig ontbijt, biedt Frenchie een heerlijke Breakfast Bowl. Een bowl vol met vers fruit, kokosyoghurt, huisgemaakte granola en een creme van pistache voor een voedzame start van de dag.



Bij Frenchie draait het niet alleen om het eten, maar ook om de ervaring. De warme en gastvrije sfeer zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt, of je nu alleen komt genieten van een rustig ontbijt of samen met vrienden een gezellige ochtend doorbrengt met een goede specialty koffie met de bonen van Coffee & Coconuts. Dus waar wacht je nog op? Ga naar Frenchie en trakteer jezelf op een heerlijk ontbijt dat je dag onvergetelijk zal maken.

38 weergaven
bottom of page